Морський чорт, запечений з овочами
- Філе рибне 7 шт.
- Картопля (варена) 15 шт.
- Асорті овочеве (заморожене) 300 г
- Горошок зелeний (заморожений) 400 г
- Приправа (домашня солона, для риби, часниковий перець)
- Перець чорний (мелений)
- Кріп (сухий)
- Сметана (30%) 200 г
- Часник 5 зуб.
- Сир твердий 150 г
- Вода 100 мл
- Соняшникова олія
Сім шматочків філе морського чорта обваляти в борошні. Трохи обсмажити в олії з двох сторін.
Шматочки риби викласти в тефлонову форму, змащену олією без запаху. Навколо риби розкласти половинки відвареної картоплі. Під час варіння картоплю трохи підсолити.
Заморожені овочі, горошок насипати зверху риби і картоплі.
Потрусити тертим сиром і часточками часнику.
Соус для заливки. Домашня сметана, солона приправа, сухий кріп, чорний перець, часниковий перець, приправа до риби і вода. Добре перемішати і вилити соус на рибу і картоплю.
Поставити в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Подавати зі свіжими помідорами.
Салат со стручковым горохом и брокколи http://recepti.biz.ua
Оладьи как в детском саду рецепт в духовкеоладьи как в детском саду
Рецепты французской кухни запеченый сыр. Французская кухня рецепты.
recepti.biz.uaхолодные закуски из лаваша
Рецепты Тортов - рецепт торту пяна вишня.
Торт В Мультиварке Рецепты - как приготовить пирог из тыквы.
Рецепты салаты из коктейля морепродуктовСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Торт медовик трех дневный http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter