"Морські забави"

ДРУГІ СТРАВИ
611 "Морські забави"
Фото -
інгредієнти:
  • Філе рибне (тілапія) 1 шт.
  • Печериці (свіжі) 4 шт.
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Спеції (для риби) 1 ч.л.
  • Кріп свіжий 1 пуч.
  • Капуста білоголова 200 г
  • Капуста морська 30 г
  • Капуста брюссельська 2 шт.
  • Майонез 1 ст.л.
  • Сир твердий 30 г
  • Гвоздика 2 шт.

Спеції змішати з олією і обмазати філе риби. 

Зверху посипати філе рубаним кропом (залишити 2-3 гілочки для прикраси). 

Гриби нарізати тонкими пластинками і укласти на філе у вигляді лусочок. 

Зверху гриби обмазати майонезом і посипати тертим сиром. 

Капусту білоголову нарізати смужками, укласти на дно сковорідки, посолити, зверху викласти підготовлене філе риби, печериці, брюссельську капусту. Накрити кришкою, готувати 15 хвилин.

На тарілку викласти готове філе і оформити у вигляді русалочки, використовуючи кріп, морську капусту, печериці, гвоздику і брюссельську капусту.

Первые японские блюда рецепты тут

Банкетный зал Подмосковные вечера - лучшие блюда для фуршета. Рецепты из мяса на любой вкус.

Рецепты на праздничный стол - салат с курицей. Салат с кукурузой и Курицей.

Рецепты вкусных и дешевых салатов. Вкусные рецепта салатов.

Осетинские пироги на заказ - салат с белыми грибами. Грибы по Украине.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter