"Морські забави"
- Філе рибне (тілапія) 1 шт.
- Печериці (свіжі) 4 шт.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Спеції (для риби) 1 ч.л.
- Кріп свіжий 1 пуч.
- Капуста білоголова 200 г
- Капуста морська 30 г
- Капуста брюссельська 2 шт.
- Майонез 1 ст.л.
- Сир твердий 30 г
- Гвоздика 2 шт.
Спеції змішати з олією і обмазати філе риби.
Зверху посипати філе рубаним кропом (залишити 2-3 гілочки для прикраси).
Гриби нарізати тонкими пластинками і укласти на філе у вигляді лусочок.
Зверху гриби обмазати майонезом і посипати тертим сиром.
Капусту білоголову нарізати смужками, укласти на дно сковорідки, посолити, зверху викласти підготовлене філе риби, печериці, брюссельську капусту. Накрити кришкою, готувати 15 хвилин.
На тарілку викласти готове філе і оформити у вигляді русалочки, використовуючи кріп, морську капусту, печериці, гвоздику і брюссельську капусту.
Первые японские блюда рецепты тут
Банкетный зал Подмосковные вечера - лучшие блюда для фуршета. Рецепты из мяса на любой вкус.
Рецепты на праздничный стол - салат с курицей. Салат с кукурузой и Курицей.
Рецепты вкусных и дешевых салатов. Вкусные рецепта салатов.
Осетинские пироги на заказ - салат с белыми грибами. Грибы по Украине.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter