Морські мушлі
- Макаронні вироби (великі черепашки (ріготті)) 20 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 1 шт.
- Креветки 150 г
- Вершки 4 ст.л.
- Вода 2 ст.л.
- Сир 50 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Мушлі відварити у підсоленій воді до готовності (головне - не переварити).
Приготувати начинку.
Для начинки потрібно по 2 ст. ложки обсмаженої моркви та картоплі.
Натерти на тертці моркву і обсмажити на олії на сковороді 5 хв під кришкою.
Картоплю також натерти на тертці і обсмажити 5 хв під кришкою.
Цибулю обсмажити до золотистого кольору.
Креветки відварити у підсоленій воді 3-5 хв.
Змішати моркву, картоплю, цибулю і креветки, посолити і поперчити.
У каструльку налити вершки і воду і довести до кипіння. Половину вершків додати у начинку.
Друга половина знадобиться пізніше.
Начинку добре перемішати. По 1 чайній ложці начинки покласти у черепашку, додати пів чайної ложки вершків і викласти на деко.
Тоненько нарізати сир і накрити ним мушлю.
Поставити у розігріту духовку 180°С на 1 хв. Щоб сир зрушив і черепашки не встигли засохнути.
Подавати із соєвим соусом.
Рулет из куриной грудки с финиками www.recepti.biz.ua
Набор детей в школу и детский сад: оладьи как в детском саду. Теперь рисовать на стенах можно.
Маковый торт самый вкусный тут
Медовик рецепт видео с америкиТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter