Морські історії
- Мідії (без черепашок) 400 г
- Сир твердий 350 г
- Гриби 800 г
- Цибуля 1 шт.
- Вермішель 400 г
- Борошно 0.5 скл.
- Яйце куряче 3 шт.
- Молоко 0.5 скл.
- Приправа
- Лимон (великий) 0.5 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Олія рослинна 30 г
- Часник 5 зуб.
Укинути в окріп, щоб розкрилися черепашки і віддали мідій. Залити лимонним соком.
Обмажити гриби з цибулею.
Викласти на змащене маслом деко вермішель.
Викласти мідії і гриби.
Збити яйця, молоко, приправи, сіль, борошно і залити деко. Присипати видавленим часником і тертим сиром.
Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты новинки рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.uaКурсы французского языка различного уровня и направленности
Рецепты для пекарни - рецепты новогодних праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат Курица на горошинеМясных, фруктовых и экзотических салатов
Купить мицелий: салат с белыми грибами.
ЗдесьПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Украинская кухня Воронеж здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter