Морські гребінці із грибами у сметанному соусі
- Гребінець морський 10 шт.
- Гриби ароматні 400 г
- Сметана (жирна) 2 ст.л.
- Цибуля шалот 2 шт.
- Спеції (сіль і перець)
- Масло вершкове 50 г
- Шафран
- Часник 1 зуб.
- Петрушкa 1 ст.л.
Приготувати морські гребінці.
Розморозити гребінці і обережно вийняти їх зі своїх черепашок. Промити і викласти на папір, щоб трохи просушити.
Мушлі ретельно вимити, висушити і викласти у форму для запікання.
Обсушені гребінці злегка обсмажити з двох сторін у вершковому маслі.
Додати щіпку шафрану.
Обсмажувати буквально дві хвилини, щоб вони були трохи сируваті зсередини.
Укласти гребінці назад у мушлі.
Очистити цибулю шалот.
У тому ж маслі, де смажилися гребінці, обсмажити порізану цибулю шалот, трохи часнику і петрушки.
Додамо дрібно нарізані гриби.
Посолити і поперчити, у кінці смаження додати пару ложок сметани. Розмішати і тушкувати ще пару хвилин.
Розкласти гриби поверх гребінців у мушлі.
Усе помістити в духовку, щоб запеклося, буквально на 5-10 хвилин.
Можна посипати зверху тертим сиром і запекти так.
Рецепты украшения для тортовСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты тортов на любой вкус: бите скло десерт рецепт.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с копченым мясом рецепт. Готовим со вкусом.
Рецепты новогодних блюд 2015Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт рыба на пару с соусомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
www.recepti.biz.ua индийская кухня рецепт дал
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter