Морське асорті

ДРУГІ СТРАВИ
947 Морське асорті
Фото - Морське асорті
інгредієнти:
  • Філе риби 2 шт.
  • Кальмар 3 шт.
  • Креветки
  • Цибуля ріпчаста
  • Кріп
  • Сметана
  • Приправа (для риби)
  • Сіль
  • Перець чорний (горошком)
  • Олія оливкова
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Цибуля зелена 0.5 пуч.

Закип'ятити воду і у киплячу опустити кальмарів, через 2-3 хвилини (не більше 5) вийняти їх, промити, очистити від шкірки і по можливості від плівки, вивернути, вийняти скелетик, зняти по можливості плівку.

Креветки розморозити  і очистити.

У казанок, можна каструльку або сковорідку, нарізати півкільцями цибулю (невелику цибулину) і покласти на дно. Трохи полити олією, зверху покласти порізану невеликими шматочками рибу, порізані смужками кальмари, очищені креветки, покласти 5-6 горошин чорного перцю і залити сметаною. Можна розбавити сметану водою. Після 10 хв готування додати лавровий лист, за 3 хвилини до кінця готування додати зелену цибулю, а в кінці кріп і будь-яку приправу. Для пікантності можна додати трохи роздавленого часнику.

Смачно з рисом, макаронами, вареною картоплею.

 

Французские десерты рецепты с фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Салат мимоза рецепт recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter