Морське асорті
- Філе риби 2 шт.
- Кальмар 3 шт.
- Креветки
- Цибуля ріпчаста
- Кріп
- Сметана
- Приправа (для риби)
- Сіль
- Перець чорний (горошком)
- Олія оливкова
- Лавровий лист 2 шт.
- Цибуля зелена 0.5 пуч.
Закип'ятити воду і у киплячу опустити кальмарів, через 2-3 хвилини (не більше 5) вийняти їх, промити, очистити від шкірки і по можливості від плівки, вивернути, вийняти скелетик, зняти по можливості плівку.
Креветки розморозити і очистити.
У казанок, можна каструльку або сковорідку, нарізати півкільцями цибулю (невелику цибулину) і покласти на дно. Трохи полити олією, зверху покласти порізану невеликими шматочками рибу, порізані смужками кальмари, очищені креветки, покласти 5-6 горошин чорного перцю і залити сметаною. Можна розбавити сметану водою. Після 10 хв готування додати лавровий лист, за 3 хвилини до кінця готування додати зелену цибулю, а в кінці кріп і будь-яку приправу. Для пікантності можна додати трохи роздавленого часнику.
Смачно з рисом, макаронами, вареною картоплею.
Французские десерты рецепты с фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Салат мимоза рецепт recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter