Морська лазанья
- Лазанья (листи) 6 шт.
- Морепродукти (асорті) 400 г
- Помідор (консервований у власному соку) 400 г
- Печериці 7 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна 1 ч.л.
- Томатна паста 1 ч.л.
- Базилік 1 ч.л.
- Яйце 1 шт.
- Пармезан 15 г
- Сир (низькокалорійний) 250 г
- Горіх мускатний
- Спеції (сіль, перець)
Дрібно нарізати цибулю і часник, обсмажити на олії до прозорості.
Додати томати і томатну пасту, нарізані на четвертинки грибочки, базилік, приправити і тушкувати 10 хвилин.
Додати морський набір і перемішати.
Включити духовку на 190°С.
Вилити половину підливи на деко і накрити трьома листками лазаньї.
Повторити шар: викласти всю підливу і останні три листки зверху.
Соус. Змішати сир зі збитим яйцем, додати перець, мускатний горіх, тертий пармезан, трохи солі.
Покрити лазанью соусом і трохи посипати тертим пармезаном.
Поставити в духовку на 35-50 хвилин до готовності.
Можна трохи варіювати рецепт, замінюючи на рибу (350 г пікші) і броколі.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.
Блюда новогоднего праздничного стола тут
Рецепты для хлебопечки, вкусно - сирник рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.ua Рецепты корейские салаты
Рецепты с творогом фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter