Моркв’яно-картопляний гратін зі свининою
- Картопля 500 г
- Морква 750 г
- Свинина (м´якоть) 500 г
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Масло вершкове 40 г
- Борошно 30 г
- Молоко 250 г
- Сир твердий (пармезан) 100 г
Картоплю і моркву очистити і варити у підсоленій воді приблизно 15 хвилин. Наприкінці варіння додати дрібно нарізану зелену цибулю.
Відкинути овочі на дуршлак і дати воді стекти. Петрушку вимити, порубати і перемішати з овочами.
М'якоть свинини (бажано взяти не занадто товстий шматок) обсмажити з усіх боків в олії. Посолити і поперчити.
Потім нарізати тонкими скибочками, приблизно 2-3 мм завтовшки.
Картоплю і моркву нарізати кружечками.
Розтопити вершкове масло. Підрум'янити у ньому борошно. Влити поступово молоко, помішуючи дерев'яною ложкою. Варити соус приблизно 1-2 хв, постійно помішуючи. Додати тертий сир або пармезан. Посолити і поперчити.
М'ясо та овочі укласти шарами у змащену вершковим маслом форму. Залити все соусом, зверху посипати трохи тертим сиром і трохи вершковим маслом.
Запікати страву у заздалегідь розігрітій духовці приблизно 30 хвилин при температурі 180°С.
Рецепты приготовления мясных салатовМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Рецепты блюд из филе рыбы. Блюда из рыбы рецепт.
Салатики рецепты новинкиПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Рецепты с творогом фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты домашнего майонеза. Рецепт домашнего приготовления майонеза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter