Моркв'яно-кабачкові оладки
690
інгредієнти:
- Кабачок 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Цукор (пісок) 1 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Моркву і кабачок очистити, з кабачка вийняти серцевину.
Потерти овочі на тертці.
На сковорідку додати трохи олії і поставити тушкувати хвилин на 10-15.
Додати цукровий пісок, посолити. Додати панірувальні сухарі (манку). Збити і додати в овочеву масу 2 яйця.
На розігріту сковорідку з олією викладати ложкою овочеву суміш. Смажити на маленькому вогні з двох сторін. Можна під кришкою, можна без.
www.recepti.biz.uaДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями
Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі