Моркв’яні зрази з родзинками, яблуком та горішками
- Морква 500 г
- Крупа манна 1.5 ст.л.
- Молоко 2 ст.л.
- Цукор 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Родзинки 2.5 ст.л.
- Горіхи волоські 1 ст.л.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
Моркву натерти на крупній тертці.
У сковороді розігріти молоко з 1 ст. л. вершкового масла, викласти моркву і тушкувати 10 хвилин. Висипати манку, перемішати, дати охолонути.
Додати цукор і яйце, перемішати.
Для начинки: родзинки залити окропом на 10 хвилин.
У сковороді обсмажити на вершковому маслі (1 ст. л. ) 4 хвилини родзинки, очищене від шкірки і дрібно нарізане яблуко і подрібнені волоські горіхи.
Зробити коржики з моркв’яної маси, у середину викласти начинку і закрити.
Обваляти в борошні й обсмажити на вершковому маслі по 3 хвилини з кожного боку.
Рецепт новогоднее горячее блюдо тут
ТутКулинарные рецепты
Фруктовый салат рецепт с фотоКулинарные рецепты
http://recepti.biz.ua морепродукты салаты рецепты
Пирог со шпинатом и фетой джейми оливерПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter