Моркв’яні кульки
- Морква 5 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Курага 7 шт.
- Часник 2 зуб.
- Горіхи волоські 1 ст.л.
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Борошно
- Олія рослинна
- Зелень (цибуля, кріп, петрушка) 1 пуч.
- Сметана 2 ст.л.
- Сік лимона 1 ч.л.
- Перець
- Сіль
Моркву заздалегідь очистити, відварити, обсушити. Курагу і зелень промити. Очистити часник.
Пропустити через м'ясорубку. Дати відстоятися півгодини.
В отриману масу додати збите яйце, панірувальні сухарі, поперчити, посолити, добре перемішати.
Виліпити невеликі кульки і обваляти їх у борошні.
Обсмажити кульки у фритюрі до коричневої скоринки.
Обсушити, виклавши на серветку, щоб стекла зайва олія.
Подавати з соусом, приготованим зі сметани, змішаної з подрібненим зубочком часнику, лимонним соком, сіллю і перцем.
Рецепт греческого салата: салати з фото рецепти.
Мультиварка Philips - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепт праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter