Моркв’яні котлетки
- Морква 1 кг
- Молоко 1 скл.
- Яблуко 1 шт.
- Крупа манна 3 ст.л.
- Сіль
- Цукор-пісок 1.5 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
Натeрту моркву складаємо в глибоку сковорідку, додаємо близько склянки молока, трохи рослинної олії. Тушкуємо із закритою кришкою. Коли морква стане м'якше, додаємо дрібно порізане очищене від шкірки яблуко (можна не одне, за смаком), приблизно 3 столові ложки манки, щіпку солі, цукор і тушкуємо до готовності. Остуджуємо. Додаємо в моркв’яну масу яйце. Ретельно перемішуємо, ліпимо котлетки, обвалюємо їх в сухарях або манці, обсмажуємо.
ЗдесьТорты и пирожные на заказ
Рецепты в пост перед пасхойРецепты на любой вкус и день. Рецепты постных блюд
ЗдесьСтатьи о рыбах. Кулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд
Картинки про футбольный клуб Спартак. Картинки Спартака и его игроков 1024 на 768.
Рецепты Рождественских блюд recepti.biz.ua
Холодные закуски для банкета: холодные закуски из лаваша. Как приготовить вкусный шашлык.
http://recepti.biz.ua салат из консервированых шампиньонов с картошкой
http://recepti.biz.ua как готовить Яблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter