Моркв’яні котлети
- Морква 1 шт.
- Крупа манна 0.5 скл.
- Яйце 3 шт.
- Цукор 1 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Сухарі панірувальні 0.5 скл.
- Масло вершкове
Моркву очистити і помити, натерти на крупній тертці, викласти в каструлю, залити гарячим молоком, додати сіль, цукор, 1 столову ложку вершкового масла і поставити тушкуватися на маленькому вогні, періодично помішуючи. Коли морква буде готова, тобто стане м'якою, додати до неї манну крупу і, помішуючи, проварити ще хвилин 5-8. Зняти з вогню, трохи остудити, додати яєчні жовтки (2 штуки) і добре все вимішати. З охолодженої маси сформувати котлетки, вмочити в яйці і обкачати в сухарях, обсмажити з обох сторін на вершковому маслі. Подавати котлетки зі сметаною.
рецепт приготовления салата мимоза
Ищете диетические рецепты? Узнай - рецепт сирника з маком. Рецепт Творожной Запеканки.
Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд. Рецепты всевозможных диет. Рецепты любимых блюд
Рецепты капусты пелюсткиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Вкусные рецепты с фото - печенье из творога розочки. Купить творог, цены.
Паска рецепти з фото готовим дома сирнапаска рецепти з фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter