Моркв'яне кільце
- Фарш свинний 500 г
- Гриби (печериці) 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Коньяк 50 г
- Спеції (для м´яса)
- Перець бoлгарський 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень (кріп, цибуля зелена)
- Сир твердий 150 г
- Морква (велика) 5 шт.
- Олія рослинна (рафінована) 3 ст.л.
- Сметана 5 ст.л.
Обсмажити гриби з цибулею, додаючи коньяк, спеції, сіль, дати охолонути.
У фарш додати сіль, спеції, дрібно нарізати часник, зелень, перець, кубиками сир, коли охолонуть гриби - теж додати.
Нарізати тонко моркву, проварити 1-2 хвилини.
Скласти в роз'ємну форму, змащену олією, внахлест.
Готову начинку укласти на моркву.
Добре накрити.
Запікати при 180-200 градусах 40 хвилин, за 10 хвилин до готовності полити сметаною.
Прикрасити.
Рецепты салатов на любой вкус: американские салаты рецепты.
Простые рецепты: десерты без выпечки рецепты с фото.
Моем руки правильно: салати на швидку руку. Заземление своими руками.
рецепт торта бисквит с фруктами
Рецепты капусты пелюстки на зимуРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепти торти з фото.
Салат из Рыбных консервов. Варианты салатов из Рыбных консервов.
Кухни фото - изысканные рецепты французской кухни.
Купить Конфеты - конфеты ирис в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter