Моркв’яна ніжність
- Морква 2 шт.
- Геркулесові пластівці 3 ст.л.
- Курага 100 г
- Цукор 2 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
Геркулес залити 1/2 скл. гарячої води і залишити настоюватися.
Курагу вимити і теж залити гарячою водою.
Моркву почистити і натерти на дрібній тертці.
М’яку курагу дрібно порізати.
Змішати натерту моркву, розпарений геркулес, порізану курагу, додати цукор, борошно.
Все ретельно перемішати.
Сформувати котлетки, викласти їх у форму, змащену олією. Запікати в духовці 10 хвилин на одній стороні, потім перевернути і ще 10 хвилин на іншій стороні.
Подавати з відвареним рисом.
Рецепты тортов без выпечки с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaПраздничное агентство
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкие пластиковые окна. Информация о немецких догах
Приготовление блюд в микроволновке без гриляБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter