Морква, запечена з горіхами
- Горіхи 0.5 скл.
- Морква 5 шт.
- Мед (рідкий) 3 ст.л.
- Оцет (бальзамічний) 1 ст.л.
- Масло вершкове 40 г
- Спеції (сіль, перець)
Змішати мед, оцет і м'яке вершкове масло.
Моркву нарізати на 2 або 4 частини. У залежності від розміру.
Перемішати з масляною сумішшю і викласти на деко.
Запікати при 200 градусах приблизно 30 хвилин. Час від часу перемішуючи її.
Горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді.
Готову моркву викласти на тарілку. Посипати сіллю, перцем і горіхами.
Можна подати до запеченого м'яса.
Салати з оселедцем рецептсалати з оселедцем
Салат австрийский яблокамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Танцы-повторялки для детей: выпечка на новый год с фото. Мультиварки для выпечки.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салаты из вареного сердца.
Продажа сельхозсырья,цветы: оригинальные салаты из морепродуктов.
Кулинарные рецепты от Tramontina - новогодние рецепты закусок.
Рецепт торт медовик. Торт сладкоед медовик.
recepti.biz Русские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter