Морква у соусі із домашнього сиру
- Морква 4 шт.
- Борошно пшеничне 100 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Вино біле 65 мл
- Вода мінеральна 4 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Сир 200 г
- Йогурт 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Зелень (петрушка, кріп, коріандр)
- Сік лимонний
Моркву нарізати соломкою або скибочками близько 2 см.
Проварити хвилин 10-15 в підсоленій воді, злити воду.
Для кляру. У чашку налити мінеральну воду + вино (шампанське), яйце, посолити, поперчити.
Додати поступово борошно.
Додати трішки куркуми, залишити на 15 хвилин.
Потім моркву обваляти в решті борошна, обваляти в клярі.
Смажити порціями в розігрітій олії.
Викласти на серветку, щоб уникнути зайвого жиру.
Сирний соус. Часник подрібнити, покласти в миску з сиром.
Додати йогурт.
Додати коріандр для пікантності, перемішати.
Додати дрібно нарізану зелень і полити лимонним соком.
Салат из капусты брокколи с апельсиномМясных, фруктовых и экзотических салатов
Психолог - частная практика: психолог лариса ренар. Магия денег по женски.
Кулинарные рецепты от Tramontina: паска рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.
Готовим со вкусом: сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter