Морква, тушкована в молоці
- Морква
- Молоко
- Цукор-пісок
- Кислота лимонна
- Масло вершкове
- Борошно пшеничне
- Сіль
Почистити моркву, порізати кружечками завтовшки приблизно 5 мм або невеликими кубиками. Викласти в каструлю з товстим дном. Якщо такої немає, то можна і в глибоку сковорідку. Налити трохи молока. Його не повинно бути видно на поверхні моркви, морква при тушкуванні дає дуже багато соку.
Додати трохи цукру. Кількість цукру залежить від смаку і від смаку моркви. Трохи посолити, покласти чверть чайної ложки лимонної кислоти і шматочок вершкового масла. Закрити кришкою і тушкувати до м'якості, періодично помішуючи.
Взяти столову ложку борошна, висипати її на гарячу сковорідку і обсмажити до золотистого кольору. Приблизно 100 г сметани розвести невеликою кількістю води. Кількість води залежить від густоти сметани. Всипати туди борошно і дуже добре розмішати, щоб не було грудочок. Можна у блендері.
Перемішати моркву з соусом, протушкувати ще хвилин 5. Можна в готову страву додати дрібно порізану і обсмажену до золотистого кольору цибулю.
Рецепты салатов на любой вкус: салати та закуски. Очень вкусные закуски.
Вкусные рецепты с фото - рецепт торта из тыквы. Рецепты Тортов.
Проблеме с печенью не бывать: печеня в горщиках.
Рецепт охотничий салат ветчина. Рецепт охотничий салат ветчина перец.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Супер вкусные салаты рецепты. Рецепт вкусного грибного салата.
http://recepti.biz.uaДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter