Морква, фарширована м'ясом, у клярі
664
інгредієнти:
- Морква 3 шт.
- М´ясо 80 г
- Сир твердий 20 г
- Цибуля ріпчаста
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
- Спеції
- Борошно
Моркву помити, почистити і відварити до напівготовності. Вирізати серцевину.
Сир, м'ясо, цибулю, серцевину моркви пропустити через м'ясорубку. Додати у фарш сіль, спеції і добре перемішати.
Нафарширувати моркву, нарізати її кружечками (приблизно по 2 см), змочити в яйці, обваляти в борошні й обсмажити з двох сторін на олії.
Соус из хрена к мясуСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Постные шоколадно-вишневые кексы - кофейный кекс рецепт.
Рецепты праздничных закусок с фотоКулинарные рецепты
Кулинарные сайты бюргера www.recepti.biz.ua
майонез домашнего приготовления
Рецепт на торт наполеон и день и ночь. Торт наполеон рецепты от ресторана.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі