Морква фарширована
- Морква (відварена, велика) 1 шт
- Риба (відварена) 200 г
- Яйце куряче (жовток) 1 шт
- Сметана 1 ч.л.
- Кріп (за смаком)
- Сир твердий (2 в начинку, 4 - для посипання) 6 ч.л.
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (за смаком)
Велику зварену морквину.
Розрізати вздовж, на 2 частини.
Обережно вийняти нутрощі, щоб вийшли човники.
Зварений шматочок риби (використала рівно половину).
Дрібно поламати і додати жовток, сметану, сир, кріп, перець, сіль. Все перемішати і викласти начинку в човники.
Форму змастити олією і викласти нашу моркву.
Посипати сиром і поставити запікатися (ставила в холодну духовку).
До утворення золотистої скоринки. Приблизно 30 хв.
Дуже боялася, щоб не підгоріла, додала, по-ходу, у формочку 2 ст. Л. Води.
Вийшло дуже смачно, хотіла сфоткати в розрізі, але не встигла - з'їли.
СМАЧНОГО!.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Продажа сельхозсырья,цветы: оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter