Морква "А-ля Карбонара"
716
інгредієнти:
- Морква
- Цибуля ріпчаста
- Вершки (сметана)
- Сіль
- Сир твeрдий (тертий)
- Бекон (ковбаса, шинка)
- Перець чорний (мелений)
Почистити сиру моркву.
Нарізати кружечками. Відварити в солоній воді до готовності (або відразу взяти варену моркву і нарізати кружечками).
У сковороді обсмажити бекон (ковбасу, шинку) з цибулею.
Додати готову моркву.
Потім додати вершки (або сметану з водою), сіль, перець і тертий сир.
Гарно перемішати, потримати в сковороді пару секунд.
Салаты с белыми грибами рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі