Морепродукти з рисом "Подарунковий набір"
- Рис 0.5 скл.
- Кальмар 2 шт.
- Мідії (заморожені або консервовані) 70 г
- Креветки (очищені заморожені або свіжі) 70 г
- Селера (стебло) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Гарбуз 80 г
- Цибуля ріпчаста (зелена) 1 шт.
- Артишок 3 шт.
- Спеції (хмелі-сунелі, набір індійських спецій, шафран, імбир і чилі) 1 ч.л.
- Паприка (м´якоть) 1 ч.л.
- Сіль
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Бульйон (рибний) 1.5 скл.
- Часник
- Петрушка
- Перець чорний (мелений)
Вимити кальмари (сепію).
Приготувати овочі: почистити моркву, цибулю, гарбуз, артишоки.
Щоб почистити артишоки потрібно звільнити їх від листочків і відрізати черешки. Вичистити і залишити тільки "сердечка". Як слід очистити від волосків і покласти у воду з лимонним соком, щоб не окислилися.
Розморозити креветки і мідії.
Приготувати казан. Налити олію на дно, натерти імбир на дрібній тертці і подрібнити один маленький гострий чилі.
Нарізати гарбуз досить дрібно.
Моркву натерти на крупній тертці.
Цибулю і селеру теж дрібно настругати.
Артишоки подрібнити.
Розігріти казан і покласти туди всі порізані овочі відразу. Обсмажити.
Нарізати кальмари на шматочки. Додати у казан
Засипати жменею рису, посипати спеціями: хмелі-сунелі, сумішшю індійських спецій.
Додати ложечку м'якоті пікантного червоного перцю.
Можна просто додати паприки.
Залити бульйоном.
Залишити покипіти на невеликому вогні до готовності рису і випаровування рідини.
Додати креветки і мідії ближче до кінця готування. Підкоригувати на сіль, перець, додати часник і петрушку, коли рис вже буде майже готовий.
рецепт говяжьи языки с соусом из хрена
Рецепты салат авокадоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Карл шумахер рецептыКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Китайская кухня на Бауманской: мясные салаты с ананасом.
Рецепты Приготовления: салатики рецепты новинки. Рецепты для ужина.
www.recepti.biz.ua рецепт пасхи из сметаны
www.recepti.biz.ua какой сайт кулинарная передача званный ужин на рен тв
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter