Морепродукти з квасолею «Блюз у кишені»
- Креветки (заморожені очищені) 600 г
- Гребінець (заморожений) 200 г
- Квасоля (стручкова) 200 г
- Крем фреш 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Бренді 100 мл
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Масло вершкове 60 г
- Естрагон (сушений) 0.5 ч.л.
- Базилік (сушений) 0.5 ч.л.
- Перець червоний пекучий (мелений) 0.25 ч.л.
- Сіль
- Цукор 1 ч.л.
Нарізану четвертинками кілець цибулю обсмажити на олії до прозорості.
У глибокій сковороді розтопити шматочок вершкового масла і викласти злегка розморожені креветки.
Як тільки увесь лід відтанув, додати чайну ложку цукрового піску, перемішати і продовжити випарювати рідину на дуже сильному вогні.
Коли рідина випарується, додати до креветок гребінець, злегка обсмажити і влити бренді.
Обережно підпалити і протягом 20 секунд дати згоріти спирту, після чого тушкувати полум'я, накривши сковороду кришкою.
Додати обсмажену цибулю, крем-фреш, естрагон, базилік і червоний мелений перець.
Все ретельно перемішати, посолити, зменшити вогонь і готувати під кришкою ще хвилин 10-15.
Налити на дно каструлі трохи води, покласти квасолю, накрити каструлю кришкою і включити вогонь на максимум. Дати закипіти, створивши тим самим ефект «парилки». Зменшити вогонь, посолити і готувати хвилин п'ять.
Після цього додати до квасолі шматочок вершкового масла і продовжити готувати під кришкою ще близько 5 хвилин.
Сервірувати наступним чином: дно тарілки викласти квасолею, зверху розмістити морепродукти і полити вершковим соусом.
Подавати гарячим зі спиртним.
Рецепты выпечки на рождествоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Приготовления Украинского борща рецепты. Рецепт борща Украинского.
Рулет слоеный с куриной начинкой. Куриный рулет в лаваше.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото: плов рецепт приготовления.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с белыми грибами рецепты. Рецепты Приготовления.
Куриная печень рецепт сметанаТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте
Фото маковый торт. Маковый торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter