Морепродукти з квасолею «Блюз у кишені»

ДРУГІ СТРАВИ
848 Морепродукти з квасолею «Блюз у кишені»
Фото - Морепродукти з квасолею «Блюз у кишені»
інгредієнти:
  • Креветки (заморожені очищені) 600 г
  • Гребінець (заморожений) 200 г
  • Квасоля (стручкова) 200 г
  • Крем фреш 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Бренді 100 мл
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Масло вершкове 60 г
  • Естрагон (сушений) 0.5 ч.л.
  • Базилік (сушений) 0.5 ч.л.
  • Перець червоний пекучий (мелений) 0.25 ч.л.
  • Сіль
  • Цукор 1 ч.л.

Морепродукти з квасолею «Блюз в кишені» інгредієнти

Морепродукти з квасолею «Блюз в кишені» Нарізану четвертинками кілець цибулю обсмажити на олії до прозорості.

фото Морепродукти з квасолею «Блюз в кишені» У глибокій сковороді розтопити шматочок вершкового масла і викласти злегка розморожені креветки.

Морепродукти з квасолею «Блюз в кишені» Креветки Як тільки увесь лід відтанув, додати чайну ложку цукрового піску, перемішати і продовжити випарювати рідину на дуже сильному вогні.

Морепродукти з квасолею «Блюз в кишені» Гребінець Коли рідина випарується, додати до креветок гребінець, злегка обсмажити і влити бренді.

Морепродукти з квасолею «Блюз в кишені» Квасоля Обережно підпалити і протягом 20 секунд дати згоріти спирту, після чого тушкувати полум'я, накривши сковороду кришкою.

Морепродукти з квасолею «Блюз в кишені» Крем фреш Додати обсмажену цибулю, крем-фреш, естрагон, базилік і червоний мелений перець.

Морепродукти з квасолею «Блюз в кишені» Цибуля ріпчаста Все ретельно перемішати, посолити, зменшити вогонь і готувати під кришкою ще хвилин 10-15.

Морепродукти з квасолею «Блюз в кишені» Бренді Налити на дно каструлі трохи води, покласти квасолю, накрити каструлю кришкою і включити вогонь на максимум. Дати закипіти, створивши тим самим ефект «парилки». Зменшити вогонь, посолити і готувати хвилин п'ять.

Морепродукти з квасолею «Блюз в кишені» Олія рослинна Після цього додати до квасолі шматочок вершкового масла і продовжити готувати під кришкою ще близько 5 хвилин.

Морепродукти з квасолею «Блюз в кишені» Масло вершкове Сервірувати наступним чином: дно тарілки викласти квасолею, зверху розмістити морепродукти і полити вершковим соусом.

Морепродукти з квасолею «Блюз в кишені» Естрагон Подавати гарячим зі спиртним.

Рецепты выпечки на рождествоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Приготовления Украинского борща рецепты. Рецепт борща Украинского.

Рулет слоеный с куриной начинкой. Куриный рулет в лаваше.

Плов В Мультиварке Рецепты С Фото: плов рецепт приготовления.

Рецепты салатов на любой вкус - салаты с белыми грибами рецепты. Рецепты Приготовления.

Куриная печень рецепт сметанаТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте

Фото маковый торт. Маковый торт.

приготовить салат мимоза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter