Морепродукти в часниково-оливковому соусі
875
інгредієнти:
- Морепродукти асорті (креветки, мідії, порізаний кальмар, морські гребінці) 500 г
- Часник 5 зуб.
- Олія оливкова 100 г
- Орегано сушений 2 ст.л.
- Рукола 1 пуч.
- Помідори черрі 5 шт.
- Лимон 1.5 шт.
- Сіль 2 ч.л.
Відварити морепродукти, приготувати соус: оливкову олію змішати з видавленим часником і орегано.
Морепродукти викласти на сковороду і залити 3/4 соусу, обсмажити хвилин 10-15 і викласти на тарілку, вистелену салатом рукола, полити зверху залишками соусу, посолити, вичавити лимон, прикрасити помідорами і страва готова.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно: рецепти до нового року.
Готовим со вкусом - рецепты салатов с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
recepti.biz.ua Украинская национальная кухня скачать
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі