Морепродукти в часниково-оливковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
856 Морепродукти в часниково-оливковому соусі
Фото - Морепродукти в часниково-оливковому соусі
інгредієнти:
  • Морепродукти асорті (креветки, мідії, порізаний кальмар, морські гребінці) 500 г
  • Часник 5 зуб.
  • Олія оливкова 100 г
  • Орегано сушений 2 ст.л.
  • Рукола 1 пуч.
  • Помідори черрі 5 шт.
  • Лимон 1.5 шт.
  • Сіль 2 ч.л.

Відварити морепродукти, приготувати соус: оливкову олію змішати з видавленим часником і орегано.

Морепродукти викласти на сковороду і залити 3/4 соусу, обсмажити хвилин 10-15 і викласти на тарілку, вистелену салатом рукола, полити зверху залишками соусу, посолити, вичавити лимон, прикрасити помідорами і страва готова.

Быстрые рецепты блюд! Вкусно: рецепти до нового року.

салат австрийский

салаты рецепты с фото

Готовим со вкусом - рецепты салатов с фото. Рецепты салатов на любой вкус.

recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

recepti.biz.ua Украинская национальная кухня скачать

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter