Морепродукти по-італійськи
- Коктейль морський (заморожений) 0.5 кг
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Лавровий лист 2 шт.
- Вино біле сухе 100 мл
- Горошок зелений (заморожений) 200 г
- Селера черешкова 1 шт.
- Приправа (італійська суміш)
Страву бажано готувати у керамічній посудині. Поставити керамічну каструлю на повільний вогонь, налити оливкову олію. Покласти часник, лавровий лист і італійські трави. Після того, як часник і лавровий лист віддадуть свій смак олії, їх викинути.
Додати розморожений морський коктейль і тушкувати хвилин 8.
Влити у каструлю вино. Протушкувати трохи, щоб вино злегка випарувалося.
Додати зелений горошок.
Тушкувати ще хвилин 5.
Додати нарізане стебло селери. Тушкувати ще 5 хвилин.
Подавати у чашці із м'яким білим хлібом (чіабата).
Або з рисом.
Рецепт фасолевого тортаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты Для Мультиварки: французские десерты рецепты.
Салат з рибоюМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт рахат лукума с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты с малиной - фото рецепты новогодних блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter