Морепродукти із шафраном
- Гребінець 400 г
- Креветки (гігантські, свіжі очищені ) 8 шт.
- Цибуля шалот 4 шт.
- Вино біле 220 мл
- Сметана 180 г
- Масло вершкове 40 г
- Шафран (нитки) 1 ч.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Промити креветки і морські гребінці (якщо вони заморожені, то розморозити у прохолодній воді).
Цибулю шалот нарізати кільцями і обсмажити на вершковому маслі.
Як тільки цибуля підсмажиться, додати біле вино і тушкувати, не накриваючи кришкою, на середньому вогні три хвилини.
Викласти до цибулі креветки, перемішати і збільшити вогонь.
Як тільки креветки порожевіють, додати гребінці.
Відразу ж викласти зверху нитки шафрану, ретельно перемішати, щоб шафран рівномірно розподілився.
Посипати зверху рубаною петрушкою.
Додати сметану.
Знову перемішати, посолити, поперчити.
Тушкувати на середньому вогні під кришкою хвилин 15.
Готовність страви можна перевірити по рівномірному помаранчевому кольору соусу і м'якості морепродуктів, проткнувши їх ножем.
Подавати гарячим.
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить летний салат - рецепт салата с языка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
http://recepti.biz.ua салат морепродуктов рецепт
Какой сайт кулинарная передача званный ужин на рен тв. Сайт кулинарных рецептов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter