Мордочки з картоплі
- Картопля 1 кг
- Яйце 3 шт.
- Гриби (свіжі) 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
Картоплю чистимо і ставимо варити. Робимо начинку: гриби варимо 10-15 хвилин, потім обсмажуємо з цибулею до готовності, даємо охолонути і подрібнюємо на м'ясорубці або блендером. Зварену картоплю солимо за смаком, зливаємо воду і товчeмо, даємо добре охолонути, потім додаємо яйця, добре вимішуємо (щоб не була розсипчастою), стіл щедро посипаємо борошном, викладаємо картоплю і розкачуємо товщиною 1 см, склянку занурюємо в холодну воду і вирізаємо кружечки, їх повинна бути парна кількість. На один коржик викладаємо чайну ложку начинки, накриваємо іншим і злегка придавлюємо. Обсмажуємо з двох сторін. Подаємо зі сметаною або зелeним супом. Грибну начинку можна замінити на м'ясну або сирну з часником.
Производство Черной Икры: холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски для банкета.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с каперсами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт борщ с бурякомРецепты и советы
ЗдесьКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Салат французский рецепт с фотоКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
http://recepti.biz.ua индийская кухня пажитник рецепты
http://recepti.biz.uaПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter