"Монастирський плов"
- Рис 500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля зелена 2 шт.
- Перeць болгарський 3 шт.
- Помідор 5 шт.
- Петрушка, кріп 1 пуч.
- Сіль 1 ст.л.
- Олія рослинна 50 мл
- Вода (кип´ячена гаряча) 1.5 л
- Перець чорний (мелений)
Моркву нарізати соломкою або натерти на крупній тертці.
Цибулю нарізати квадратиками.
Перець нарізати.
Bсі підготовлені овочі обсмажити, посолити і поперчити.
Можна готувати плов у духовці. Обсмажені овочі перекласти у чавунець, зверху висипати рис і залити окропом.
Помідори, цибулю зелену, петрушку і кріп нарізати. Коли вода майже википить, дістати чавунець і додати продукти.
Накрити кришкою і поставити знову у духовку. Коли вода вся википить, плов готовий.
Салат из минтая с брокколи и тофу. Салат из брокколи с овощами.
www.recepti.biz.ua Пирог из тыквы и фундука
Мультиварка Philips: приготовление пасты в мультиварке. Выпечка В Мультиварке Рецепты.
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкая ортопедическая техника. Немецкие пластиковые окна
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter