"Монастирський плов"

ДРУГІ СТРАВИ
847 "Монастирський плов"
Фото -
інгредієнти:
  • Рис 500 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Цибуля зелена 2 шт.
  • Перeць болгарський 3 шт.
  • Помідор 5 шт.
  • Петрушка, кріп 1 пуч.
  • Сіль 1 ст.л.
  • Олія рослинна 50 мл
  • Вода (кип´ячена гаряча) 1.5 л
  • Перець чорний (мелений)

Моркву нарізати соломкою або натерти на крупній тертці.

фото Цибулю нарізати квадратиками.

Перець нарізати.

Bсі підготовлені овочі обсмажити, посолити і поперчити.

Можна готувати плов у духовці. Обсмажені овочі перекласти у чавунець, зверху висипати рис і залити окропом.

Помідори, цибулю зелену, петрушку і кріп нарізати. Коли вода майже википить, дістати чавунець і додати продукти.

 

Накрити кришкою і поставити знову у духовку. Коли вода вся википить, плов готовий.

Салат из минтая с брокколи и тофу. Салат из брокколи с овощами.

www.recepti.biz.ua Пирог из тыквы и фундука

Мультиварка Philips: приготовление пасты в мультиварке. Выпечка В Мультиварке Рецепты.

Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкая ортопедическая техника. Немецкие пластиковые окна

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter