Молоді кабачки з беконом
682
інгредієнти:
- Кабачок 4 шт.
- Бекон
- Сир твердий
- Олія оливкова
- Пряні трави
Молоді кабачки розрізаємо на 2 половинки, солимо, перчимо, посипаємо пряними травами, можна часником і скроплюємо оливковою олією і залишаємо трохи помаринувати.
Обсмажуємо до рум'янцю кабачки.
Викладаємо наші кабачки в форму, зверху кладемо бекон. Якщо скибочки бекону будуть тонкі й довгі і вийде обмотати ними кабачки, то буде просто чудово. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку і тримаємо там до готовності кабачків.
Ще гарячі кабачки перед подачею на стіл посипаємо тертим сиром.
Рецепт торта киевскийИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Любишь сладости? Помни о фигуре - слоеный пирог с фруктами. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі