Молода стручкова квасоля
- Квасоля стручкова 1 кг
- Цибуля ріпчаста (велика) 3 шт.
- Часник 6 зуб.
- Масло вершкове 200 г
- Олія рослинна
- Сухарі панірувальні
1 спосіб. Квасолю промити, видалити черешки і розрізати навпіл. У каструлі закип'ятити воду, посолити і вкинути квасолю. Відварювати приблизно 10 хвилин, в залежності від квасолі. Відкинути на дуршлак і дати добре стекти. Ріпчасту цибулю порізати кубиками і обсмажити на оливковій олії разом з розчавленим, не порізаним, часником (2 зубчики) до прозорості. Часник видалити. Додати до цибулі квасолю, перемішати, поперчити і тушкувати на повільному вогні, постійно помішуючи, 15-20 хвилин. Вершкове масло розтопити в мікрохвильовій печі. Викласти на тарілку квасолю, полити розтопленим маслом, перемішати. Зверху посипати панірувальними сухарями і видавити часник.
2 спосіб. Як у попередньому, тільки замість вершкового масла, зробити соус «мужду» - у піалу видавити часник - 4-5 зубчиків, розтерти з сіллю і меленим перцем, додати олію, на якій смажилася квасоля, додати 1 ч. л. 6% оцту і розвести всe це бульйоном, або кип'ячeною водою так, щоб було не дуже рідко, десь 5-6 ст. л. і полити квасолю. Також квасолю можна посипати натeртою бринзою.
Рецепты блюд французской кухни. Французская кухня рецепт отварная говядина.
Производство кульков для упаковки шин. Кульки и пакеты.
Салат из фруктов рецептКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Орехи и сухофрукты ?KO BAUM: салаты из яблок. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter