Молода картопля під соусом бешамель
- Картопля (молода) 500 г
- Яйце куряче 5 шт.
- Борошно
- Масло вершкове
- Молоко
- Жовток яєчний
- Сир твердий
- Сік лимонний 0.5 шт.
- Сіль
Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді.
Яйця відварити, очистити.
Дати охолонути продуктам.
Яйця порізати круглими скибочками.
Картоплю - так само.
Соус.
У сотейнику розігріти вершкове масло, додати борошно і пасерувати до золотистого кольору. Потім влити гаряче молоко і готувати до загустіння (безперервно помішувати, щоб не було грудок). Коли соус почне пускати "бульки", можна вимикати - він готовий. Додати сік лимона, сіль (за смаком).
Дати охолонути хвилин 15, ввести жовток і ретельно перемішати.
Сир натерти на крупній тертці.
Картоплю і яйця укласти шарами у вогнетривкий посуд, залити соусом, засипати тертим сиром, зверху покласти кілька шматочків масла.
Поставити запікати в розігріту духовку до золотистої скоринки сиру.
Купить мицелий: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов.
Рецепты Приготовления: рецепты приготовления мясных салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт борщ с буряком. Рецепты супов и бульонов с фото.
Рецепты с малиной - слоеный пирог с фруктами. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Индейка рецепт Рождество recepti.biz.ua
Популярные рецепты блюд: кулинарные рецепты с фотографиями.
Печенье из творога розочки рецептДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Необычные салаты с фото и рецептамиКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter