Молода картопля під смарагдовим соусом
- Картопля (молода) 1.5 кг
- Огірок (свіжий, середній) 1 шт
- Часник 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста 5 шт
- Кріп (свіжий, за смаком)
- Сметана (жирна) 150 г
- Спеції (сіль, перець - за смаком)
Картоплю почистити і відварити.
Один огірок і декілька цибулин.
Якщо у огірка "попки" гірчать, то почистити.
Закладаємо в процес цибулю, кріп, огірок і часник.
Подрібнюємо.
Ось така смарагдова кашка виходить.
Додаємо за смаком сіль і перець.
Дрбавляємо сметану. Сметану краще брати жирну, щоб соус не був рідким.
Огірок дає багато соку.
Змішуємо овочі зі сметаною і поливаємо картоплю.
У гарячому вигляді дуже смачно і ароматно.
А якщо охолола, то й за салатик зійде!.
Рождественские рецепты выпечкиУзнай про натуральный рецепт от насморка. Читай статьи у нас. Заходи
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинария капуста брокколи. Купить капусту, цены.
Жареная куриная печень рецепты. Печень говяжья рецепты.
Салат с креветками - рецепты салатов с креветками с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter