Молода капуста під легким соусом
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Вершки 5 ст.л.
- Відвар капустяний 100 мл
- Корінь петрушки 1 шт.
- Сіль
- Зелень кропу
Капусту миємо й розрізаємо навпіл.
Відварюємо її в підсоленій воді з додаванням лаврового листа 5 хвилин.
Відкидаємо на друшляк.
На сухій сковороді підсушуємо борошно.
Додаємо капустяний відвар, добре розмішуємо і тушкуємо 5 хвилин, постійно помішуючи.
Тепер додаємо вершки.
Додаємо подрібнений корінь петрушки і січену зелень.
Тушкуємо доки не утворюється ніжна, однорідна маса.
Форму змащуємо олією, капусту розрізаємо на 6 шматочків так, щоб листочки трималися за качан і укладаємо.
Заливаємо соусом і ставимо в духовку запікати на 5-10 хвилин.
Как приготовить летний салат: салат белоцерковский рецепт.
Салат из морепродуктов - оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты с мидиями с фото. Рецепты с фото.
www.recepti.biz.ua майонез без яиц
Салат Мимоза: мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter