Молочне порося з гречкою
- Свинина (порося) 1 шт.
- Спеції
- Часник 3 зуб.
- Крупа гречана 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Печериці 200 г
- Маслo вершкове 100 г
- Сіль
Порося промити, вийняти нутрощі і натерти всередині і зовні спеціями з додаванням часнику. Посолити і залишити на 12 годин.
Гречку відварити до напівготовності.
Моркву і цибулю порізати і обсмажити до золотистого кольору; гречку і овочі змішати.
Печериці обсмажити і додати до гречки з овочами. Посолити, поперчити.
Набити цією масою порося і зашити.
Порося покласти на деко швом вниз і поставити в добре розігріту духовку, зверху змастити вершковим маслом.
Запікати свинину до готовності, час від часу поливати жиром із дека.
Салат мясной с апельсиновым сокомВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Плов рецепт приготовленияКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Диета: рецепты для похудения: салат с языка рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.
Праздничные салаты: праздничный салат на новый год. Танцы-повторялки для детей.
Очень вкусные закуски - рецепт закуски рафаэлло.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter