Молочко рибне, запечене з овочами під сиром
1161
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 350 г
- Молочко рибне (лососеве) 400 г
- Борошно
- Олія рослинна
- Сир твердий 100 г
- Крупа манна 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Яйце 1 шт.
Обсмажити на олії натерту на крупній тертці моркву, нашатковану цибулю і болгарський перець.
Злегка обсмажити молочко (не до готовності).
Додати в овочеву засмажку сіль, перець, прянощі, яйце і перемішати.
Потім додати манну крупу, перемішати.
У форму для запікання викласти 1/2 частину овочевої маси, шар молочка.
Укласти овочі, що залишилися, і шар натертого сиру.
Поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Далі встановити режим гриль для запікання скоринки.
Дати запіканці трохи охолонути і подавати до столу.
Рецепты салатов с фото www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі