Модельні ніжки
- Стегно куряче 10 шт.
- Тісто листкове бездріжджове
- Картопля
- Гриби (заморожені печериці)
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Зелень
- Сіль
- Спеції
Курячі гомілки посолити, поперчити і обсмажити до готовності на сковороді під кришкою.
Обсмажити на цьому соку цибулю і часник, додати гриби, смажити до готовності.
Листкове тісто розморозити у холодильнику (якщо було заморожене), розкатати у квадрат кожен лист. (Якщо вагове, то поділити на 10 частин і теж розкачати).
Картоплю відварити, приготувати пюре, перемішати зі смаженими грибами.
На квадрат тіста покласти начинку, зробити поглиблення, помістити гомілку, зібрати тісто у мішечок, трохи скріпити руками, потім зав'язати ниткою (перед подачею зняти). Красиво розправити краї.
Духовку попередньо нагріти до 200 градусів. Випікати до золотистого кольору.
Начинка може бути будь-яка - овочі, рис, капуста і т. д.
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Варенье в магазине Утконос - черничное варенье.
Майонез по дюкану без яицПроизводство майонеза
Украинская кухня язык. Приготовление супов Украинской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter