"Млосний Хрюн"

ДРУГІ СТРАВИ
560 "Млосний Хрюн"
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина (стейк) 1 кг
  • Цибуля 3 шт.
  • Спеції (часник гранульований, сіль, перець, лавровий лист)

М'ясо посолити, поперчити і дати постояти хвилин 10-15. Обсмажити стейки на великому вогні із двох сторін до рум'яної скоринки. Окремо обсмажити цибулю, порізану півкільцями.

Обсмажене м'ясо скласти у вогнетривку посудину, зверху посипати смаженою цибулею, гранульованим часником. Покласти 2-3 лаврових листки і кілька горошин запашного перцю. Долити води так, щоб майже повністю покривала м’ясо. Тушкувати у духовці при температурі 180°С близько години.

ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Первые блюда - первые блюда рецепт с фото. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Рецепт торт медовик. Рецепт торта медовика.

Конфеты оптом со склада: конфеты ирис в домашних условиях.

Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкий производитель. Питомник немецких овчарок

Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд в микроволновке рецепты.

Салаты с апельсинами рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter