"Млосний Хрюн"
- Свинина (стейк) 1 кг
- Цибуля 3 шт.
- Спеції (часник гранульований, сіль, перець, лавровий лист)
М'ясо посолити, поперчити і дати постояти хвилин 10-15. Обсмажити стейки на великому вогні із двох сторін до рум'яної скоринки. Окремо обсмажити цибулю, порізану півкільцями.
Обсмажене м'ясо скласти у вогнетривку посудину, зверху посипати смаженою цибулею, гранульованим часником. Покласти 2-3 лаврових листки і кілька горошин запашного перцю. Долити води так, щоб майже повністю покривала м’ясо. Тушкувати у духовці при температурі 180°С близько години.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Первые блюда - первые блюда рецепт с фото. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепт торт медовик. Рецепт торта медовика.
Конфеты оптом со склада: конфеты ирис в домашних условиях.
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкий производитель. Питомник немецких овчарок
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Салаты с апельсинами рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter