Млинцева лазанья
- Млинець тонкий 12 шт.
- Стегно куряче 3 шт.
- Печериці 300 г
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий (Російський) 200 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції (карі)
Гриби нарізати не дрібно, обсмажити з цибулею. Куряче м'ясо зрізати з кісток, додати до грибів і цибулі, смажити хвилин 5. Натерти на тертці помідори відразу у сковороду, шкірку викинути. Посолити, додати карі. Залишити тушкуватися під кришкою на повільному вогні, зрідка помішуючи, до м'якості курочки.
Начинку дістати зі сковорідки без рідини. У рідину, що залишилася можна додати води, можна вершки і довести до кипіння.
Деко застелити фольгою, змастити трохи олією, викласти шар млинців, на нього шар начинки, злегка посипати тертим сиром і полити підливою. І так 3-4 шари.
Зверху все посипати сиром.
Відправити в розігріту духовку і запікати до рум'яної скоринки сирної.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - рождественская выпечка рецепты. Кухонные Принадлежности.
Рецепт салата з язикомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты салатов на любой вкус: салат с белыми грибами. Диетические блюда для похудения.
Французские салаты рецептыГазета для изучающих французский
Ореховая паста рецепт из грецких ореховКлассические и оригинальные рецепты пасты и соусов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter