Минтай у соусі із помідорів та хрону
- Минтай 2 шт.
- Квасоля (стручкова) 0.5 кг
- Огірок (маринований) 2 шт.
- Цибуля порей 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Хрін (тертий) 1 ст.л.
- Кмин (сушений) 1 ч.л.
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець лимонний)
Минтай промити, очистити, нарізати на порційні шматки.
Минтай посипати лимонним перцем, обсмажити.
Стручкову квасолю промити, обрізати кінчики, нарізати на шматочки, відварити протягом 10 хвилин.
Мариновані огірки порізати соломкою, обсмажити в олії.
До обсмажених огірків додати відварену квасолю, посипати кмином.
Зверху викласти обсмажений минтай.
Хрін промити, очистити, натерти на дрібній тертці.
Помідори натерти на тертці, додати до них натертий хрін і залити страву. Тушкувати близько 10 хвилин.
ТутРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Куриные отбивные с сыром. Куриные отбивные с помидорами.
Готовим со вкусом - рецепт салата с каперсами. Рецепты Приготовления.
Подарочный торт: недорогой крем для торта. Купить кондитерку.
Рецепты на святую вечерюКулинарные рецепты
Рестораны Украинской кухни в петербурге. Сеть ресторанов Украинской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter