Минтай у молоці
- Минтай 700 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна
- Молокo 0.5 л
- Сіль
- Перець чорний (мелений і горошком)
- Зелень
- Лавровий лист
- Борошно
Минтай очистити, добре помити, нарізати на порційні шматки. Посолити, поперчити, обваляти у борошні.
На розігріту сковорідку налити олію, викласти рибу, дати їй підсмажитися із одного боку.
Очистити цибулю, нарізати кільцями, кубиками, півкільцями.
Коли риба з одного боку обсмажиться, засипати її цибулею і перевернути на іншу сторону.
Розвести 1 ст. ложку обсмаженого на сухій сковороді борошна у 0,5 літра молока і цією сумішшю залити рибу. Молоко повинно повністю покрити рибу. Якщо молока буде мало, то можна додати ще, а можна додати просто кип'яченої води. Бульйон посолити, поперчити. Додати лавровий лист, можна додати зелень, перець горошком. Довести до кипіння, дати прокипіти на слабкому вогні 5 хвилин і рибка готова.
Семена грибов вешенки купить: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов.
Очень вкусные салатики! Простые - салат малахитовая шкатулка.
Кондитерские формы - кексы и маффины рецепты. Простые рецепты блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борща украинского. Очень вкусные рецепты борща.
Рецепт кофе гляссеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт картофельных оладьев - рецепт смачного торта.
ЗдесьВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Французские салаты рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter