Минтай + порей = друзі
- Минтай (біла риба)
- Цибуля порей (зелене листя) 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Цедра (лимон і лайм)
- Сік лимона і лайма 1 шт.
- Перець чилі 0.25 шт.
- Сіль морська
- Куркума 0.5 ч.л.
- Коріандр (паприка) 0.5 ч.л.
Натерти цедру з цитрусових.
Цибулю нарізати кубиками, а часник порубати.
Розігріти олію і обсмажити цибулю та часник хвилин 5.
Додати цедру, дрібно рубаний чилі, спеції, посолити.
Залишити остигати, потім додати сік лимона і лайма.
Додати цибулю на рибу і поставити в холодильник на годину.
Листя порею проварити пару хвилин і охолодити у холодній воді, можна з льодом.
Викласти на дошці внахлест листя. Зверху укласти рибу, додати залишену цибулю і закрутити.
Укласти у форму для запікання, зверху скропити олією.
Запікати 20-25 хвилин.
Соусы заправки салатов http://recepti.biz.ua
Как приготовить летний салат - праздничный салат на новый год. Простые рецепты вкусных салатов.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пошаговые с фото.
Домашний майонез. Домашнее приготовление майонеза без яиц.
Пирог со шпинатомРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter