Міньйони з яловичини

ДРУГІ СТРАВИ
1090 Міньйони з яловичини
Фото - Міньйони з яловичини
інгредієнти:
  • Яловичина (вирізка) 200 г
  • Вишня (без кісточок) 50 г
  • Олія оливкова 40 г
  • Сіль
  • Перець
  • Цибуля червона 10 г
  • Імбир (корінь) 5 г
  • Вино червоне 10 мл
  • Мед квітковий 3 г
  • Цукіні 40 г
  • Помідори в´ялені 20 г
  • Філе анчоуса (консервованого) 4 г

М'ясо обробляємо, нарізаємо на 3 шматочки і обсмажуємо на грилі (можна обсмажити м'ясо на тефлоновій сковороді) по 3 хвилини з двох сторін. Солимо, перчимо.

 

Соус. У сотейник наливаємо оливкову олію, обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і імбир, додаємо червоне вино і випарюємо. Кладемо в соус 25 г вишні і проварюємо 2-3 хв. Збиваємо соус у блендері і додаємо 25 г вишні та мeд, солимо, перчимо. 

Гарнір. Цукіні тонко нарізаємо, змішуємо з нарізаними соломкою в'яленими помідорами. Заправляємо оливковою олією і дрібно нарізаними анчоусами. 

Оформляємо страву цибулею фрі і рожевим перцем.

Всегда круглосуточно. Мечта: рецепты блюд из рыбы.

Рецепты с малиной - рецепты пудингов для детей. Готовим дома. Рецепты с фото.

Шашлык из куриного сердца. Как приготовить шашлык из куриного сердца.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter