Міньйони з яловичини
- Яловичина (вирізка) 200 г
- Вишня (без кісточок) 50 г
- Олія оливкова 40 г
- Сіль
- Перець
- Цибуля червона 10 г
- Імбир (корінь) 5 г
- Вино червоне 10 мл
- Мед квітковий 3 г
- Цукіні 40 г
- Помідори в´ялені 20 г
- Філе анчоуса (консервованого) 4 г
М'ясо обробляємо, нарізаємо на 3 шматочки і обсмажуємо на грилі (можна обсмажити м'ясо на тефлоновій сковороді) по 3 хвилини з двох сторін. Солимо, перчимо.
Соус. У сотейник наливаємо оливкову олію, обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і імбир, додаємо червоне вино і випарюємо. Кладемо в соус 25 г вишні і проварюємо 2-3 хв. Збиваємо соус у блендері і додаємо 25 г вишні та мeд, солимо, перчимо.
Гарнір. Цукіні тонко нарізаємо, змішуємо з нарізаними соломкою в'яленими помідорами. Заправляємо оливковою олією і дрібно нарізаними анчоусами.
Оформляємо страву цибулею фрі і рожевим перцем.
Всегда круглосуточно. Мечта: рецепты блюд из рыбы.
Рецепты с малиной - рецепты пудингов для детей. Готовим дома. Рецепты с фото.
Шашлык из куриного сердца. Как приготовить шашлык из куриного сердца.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter