Мініатюрні пташки у вишнево-імбирному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1003 Мініатюрні пташки у вишнево-імбирному соусі
Фото - Мініатюрні пташки у вишнево-імбирному соусі
інгредієнти:
  • Перепілка 2 шт.
  • Імбир (корінь свіжий) 30 г
  • Вино біле сухе 2 ст.л.
  • Сироп ягідний (вишневий) 3 ст.л.
  • Масло вершкове 20 г
  • Сіль, перець

Мініатюрні пташки в вишнево-імбирному соусі інгредієнти

Мініатюрні пташки в вишнево-імбирному соусі Перепілки випатрати, очистити від можливих пір'їнок, помити, висушити, розрізати навпіл, посолити і поперчити. Обсмажити на сильному вогні на вершковому маслі з двох боків до золотистої скоринки.

фото Мініатюрні пташки в вишнево-імбирному соусі Приготувати соус: змішати тертий корінь імбиру з вином і з сиропом.

Мініатюрні пташки в вишнево-імбирному соусі Перепілка

Мініатюрні пташки в вишнево-імбирному соусі Імбир Викласти пташок у вогнетривку форму, залити їх соусом і помістити в розігріту до 180-200 градусів духовку на 10-15 хвилин. Можна трохи полити медом зверху або змастити перепілок, щоб скоринка була ще смачніше і хрустіла.

Мініатюрні пташки в вишнево-імбирному соусі Вино біле сухе Гарнір. Обсмажити бреколь з грибами та цибулею.

Мініатюрні пташки в вишнево-імбирному соусі Сироп ягідний

Кондитерские формы - кексы с грушей.

Рецепт похудения в одной капсуле: салат сонечко рецепт.

Сытный салат с Курицей и сыром рецептПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза

Морепродукты салаты рецепты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.

Семена грибов вешенки купить: салат с белыми грибами. Грибы по Украине.

Рецепты салатыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Рецепты всевозможных диет

Как приготовить летний салат: тайская кухня рецепты салатов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter