Мініатюрні пташки у вишнево-імбирному соусі
- Перепілка 2 шт.
- Імбир (корінь свіжий) 30 г
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Сироп ягідний (вишневий) 3 ст.л.
- Масло вершкове 20 г
- Сіль, перець
Перепілки випатрати, очистити від можливих пір'їнок, помити, висушити, розрізати навпіл, посолити і поперчити. Обсмажити на сильному вогні на вершковому маслі з двох боків до золотистої скоринки.
Приготувати соус: змішати тертий корінь імбиру з вином і з сиропом.
Викласти пташок у вогнетривку форму, залити їх соусом і помістити в розігріту до 180-200 градусів духовку на 10-15 хвилин. Можна трохи полити медом зверху або змастити перепілок, щоб скоринка була ще смачніше і хрустіла.
Гарнір. Обсмажити бреколь з грибами та цибулею.
Кондитерские формы - кексы с грушей.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат сонечко рецепт.
Сытный салат с Курицей и сыром рецептПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Морепродукты салаты рецепты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Семена грибов вешенки купить: салат с белыми грибами. Грибы по Украине.
Рецепты салатыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Рецепты всевозможных диет
Как приготовить летний салат: тайская кухня рецепты салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter