Міні-запіканки зі шпинату з лососем
- Шпинат (свіжий, листя) 250 г
- Яйце перепелине 2 шт.
- Лосось (солоний або копчений) 60 г
- Масло вершкове 1 ч.л.
- Борошно 2 ч.л.
- Молоко 1 скл.
- Спеції (сіль, перець)
Відварити шпинат. Проварити хвилин 5, щоб стеблинки стали м'якими.
Злити воду і віджати як слід шпинат. Порізати і відкласти. Порізати також на шматочки середньої величини лосось.
Приготувати соус "Бешамель". Розтопити вершкове масло, додати борошно, як слід розмішати і влити молоко. Не перестаючи помішувати, варити доки не почне густіти. Посолити, поперчити, додати спеції за смаком (тертий мускатний горіх).
Приготувати формочки. Змастити їх олією. Шпинат змішати з лососем і соусом "бешамель".
Розкласти по кокотницях і розбити зверху перепелине яйце. Акуратно його підпиляти ножем, так як вони зазвичай не розбиваються так, як курячі.
Поставити кокотниці в гарячу духовку (210 градусів) хвилин на 10. Може, трохи більше. Як тільки буде готове яйце, можна витягати.
Подавати у гарячому вигляді. Можна з тостами, намазаними тонким шаром вершкового масла.
Очень вкусные салаты - салат с сердцем и горошком.
Рецепты салатов на любой вкус - французские салаты рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Купить говядину, цены: диетические блюда из говядины рецепты с фото. Блюда с рецептами.
www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Майонез домашнийПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter