Міні-шашлички
719
інгредієнти:
- М´ясо (яловичина, свинина, баранина) 1 кг
- Масло вершкове 0.5 пач.
- Цибуля 2 шт.
- Олія соняшникова
- Сіль і перець
- Приправа (для м´яса і універсальна)
М'ясо відварити. Бульйон можна залишити на суп. М'ясо остудити, нарізати на маленькі кубики. Цибулю подрібнити. Розтопити на сковороді вершкове масло і змішати його разом із соняшниковою олією. Покласти м'ясо і цибулю, заправити сіллю, перцем, універсальною приправою і ароматною приправою для м'яса. Смажити м'ясо до золотистої скоринки.
Торт Наполеон классический: торты без выпечки рецепты.
Любишь сладости? Помни о фигуре: рецепты блюда на рождество.
recepti.biz.ua кулинарные сайты бюргера
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі