Міні-хрюшки
- Картопля 500 г
- Морква 2 шт.
- Свинина 650 г
- Чорнослив 200 г
- Сіль
- Перець
- Соєвий соус 50 мл
- Сметана 2 ст.л.
- Кріп (сушений)
Помити чорнослив і залити окропом, нехай розпариться.
М'ясо помити, нарізати, відбити, посипати приправою. Дати полежати.
Очистити картоплю і моркву.
Нарізати картоплю кружечками, моркву натерти на крупну тертку, теж посипати спеціями.
У середину свинини покласти чорнослив і згорнути рулетиком. Краї заколоти зубочистками.
Картоплю і моркву скласти у рукав, гарно перемішати. Сметану змішати із соєвим соусом і кропом, додати трохи води і залити цим соусом овочі. Акуратно скласти у рукав рулетики і все це, зав'язавши, відправити у розігріту (200-220 градусів) духовку.
Запікати рулетики 40-50 хвилин, кілька разів перевертаючи рукав.
Первые блюда рецепт с фотоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Купить капусту: кулинария капуста брокколи.
Рецепты салат морепродукты http://recepti.biz.ua
Гриль-барбекю: приготовление блюд на электрогриле.
Майонез домашнего приготовления recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter