Мілянеса аргентинська
- М´ясо куряче
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Оцет
- Спеції (орегано, червоний перець)
- Петрушка
Глибоку миску наповнити водою і капнути туди трохи оцту.
Куряче м'ясо відбити, скласти у миску з водою і дати полежати 3-5 хвилин.
У панірувальні сухарі додати сухі спеції, сіль. Покласти у глибоку миску і гарно всe перемішати.
Відбите намочене м'ясо обваляти в сухарях, гарно притискаючи їх, щоб якомога більше сухарної маси приклеїлося на м'ясо. Складати окремо і дати добре насититися 3-5 хвилин.
Обсмажувати у розпеченій олії на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рождественская выпечка рецепты. Готовим со вкусом.
Мультиварка Philips: выпечка домашнего хлеба рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию: изысканные рецепты французской кухни.
Готовим со вкусом: рецепты салатов из креветок с фото.
Рецепты для мультиварки, вкусно: праздничные первые блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter