Міланське рагу
- Куряче філе 600 г
- Розмарин (сушений) 0.5 ч.л.
- Шавлія мускатна 0.5 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Маслини 100 г
- Вершки 100 мл
- Бульйон 100 мл
- Вино червоне сухе 100 мл
- Часник 5 зуб.
- Сіль
- Перець мелений 1 ч.л.
- Кетчуп (томатна паста) 2 ст.л.
- Цукровий пісок 3 ч.л.
- Печериці 200 г
- Помідор 4 шт.
Філе курки нарізати шматочками, приправити розмарином і шавлією, порціями обсмажити на оливковій олії.
Перець помістити на грати в нагрітій духовці і запекти протягом 10-15 хвилин.
Потім помістити у пакет. Відокремити жорстку шкірку. Дрібно нарізати.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії. Потім додати перець.
Помідори надрізати хрестоподібно і залити окропом. Зняти шкірку. Нарізати кубиками.
Додати до цибулі і перцю. Викласти до філе.
Окремо обсмажити печериці. Додати вершки, сіль, мелений перець.
Додати вино, бульйон, томатну пасту.
Нарізати маслини.
Все змішати в каструлі і тушкувати хвилин 10-15.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты праздничных закусок с фото. Бисквит В Мультиварке Рецепты.
Срочное фото. Срочная полиграфия: салаты с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter