Мідії запечені з грибами та цибулею

ДРУГІ СТРАВИ
1993 Мідії запечені з грибами та цибулею
Мідії запечені з грибами та цибулею
інгредієнти:
  • Мідії (в раковинах) - 20-30 шт
  • Шампіньйони - 5 шт
  • Цибуля (не велика) - 1 шт
  • Моцарелла - 100 г
  • Олія оливкова (для смаження)
  • Майонез (або сметана) - 1-2 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)

Мідії запечені з грибами та цибулею інгредієнти Новозеландські мідії за смаком відрізняються від далекосхідних. Приморські мідії, на мій смак, набагато смачніше і ніжніше.

Мідії запечені з грибами та цибулею У широкій каструлі воду доводимо до кипіння, вимикаємо плиту і опускаємо наші мідії в окріп хвилин на 10.

фото Мідії запечені з грибами та цибулею Відкриваємо стулки і залишаємо "язичек" мідії на одній з них, укладаємо на деко.

Мідії запечені з грибами та цибулею Мідії Начинка для мідій. .

Як можна дрібніше ріжемо цибулю та печериці. Обсмажуємо на оливковій олії 10 хвилин, перекладаємо на тарілку і даємо охолонути.

Мідії запечені з грибами та цибулею Печериці До остиглоъ начинки додаємо 1-2 ложки майонезу або сметани, сіль і перець за смаком.

Мідії запечені з грибами та цибулею Лук-порей Начинку викладаємо на мідії.

Мідії запечені з грибами та цибулею Моцарелла Засипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку, поки не підрум´яниться сир.

Перед подачею посипаємо зеленню!.

СМАЧНОГО!.

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Вкусный марципан: конфеты карамель. Шоколадные конфеты Monbana.

Очень вкусные рецепты борща - рецепт борща украинского. Суп В Мультиварке Рецепты.

Рецепты вкусных салатовРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты

Варенье из шишек, удиви друзей - конфеты ирис в домашних условиях. Доставка домашних пирогов.

Салат морепродукты рецепт http://recepti.biz.ua

Торт воздушный сникерс рецепт с фотоИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

Гриль-барбекю: приготовление блюд на электрогриле. Грили настольные электрические.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter