Мідії запечені із сиром
990
інгредієнти:
- Мідії (у раковинах, зелені) 350 г
- Помідор 1 шт.
- Сир 100 г
- Масло вершкове
- Часник
Відварити мідії (довести воду до кипіння, додати сіль, лавровий лист, спеції, у киплячу воду покласти мідії, довести до кипіння, зачекати 1 хв і дістати).
Після того як мідії охолонуть, акуратно відокремити м'ясо від раковин, і назад покласти м'ясо в раковину.
На кругле деко викласти мідії у вигляді сонечка.
Помідор і часник подрібнити блендером.
На кожну мідію покласти по шматочку вершкового масла і приблизно по одній чайній ложці помідора.
Засипати все тертим на крупній тертці сиром і в духовку на 20 хв (180 градусів).
Готовим со вкусом: рецепт салата белочка. Рецепты для пекарни.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта медовика. Рецепты на праздничный стол.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі